0

Your Bag

Cart empty

Centrala condensatie Immergas - Centralele termice in condensatie sunt cunoscute si sub numele de centrale termice in condensare sau centrale termice in condensatie si isi dovedesc in permanenta eficienta sporita in comparatie cu alte tipuri de centrale termice. Principiul pe care acestea functioneaza este simplu si poate fi intuit rapid. La instalatiile de incalzire obisnuite intreaga energie termica a vaporilor de apa este irosita inutil eliminandu-se pe cosul de fum. Centrala termica in condensatie are rolul de a impinge vaporii de apa in echipament unde ii condenseaza prin procese externe si ulterior transfera caldura obtinuta in interiorul sistemului si ofera prin acest mod aportul suplimentar de nergie termica. 

Centrala condensatie Immergas - sfaturi utile

 Centrala termica pe gaz este cea mai avansata tehnologie din acest moment pentru producerea echipamentelor pentru incalzire. Dupa cum se astepta aparitia ei ofera utilizatorilor o serie de avantaje clare si importante, centrala termica in condensatie poate realiza racirea puternica si rapida a gazelor de ardre si le aduce pana sub temperatura punctului de roua. Astfel este oferi un aport energetic suplimentar. Din motivul acesta se poate spune ca centrala termica are cel mai inalt grad de randament posibil in momentul utilizarii.

Datorita modului in care centralele termice in condensare sunt proiectate si realizate ele asigura o foarte buna protectie a mediului datorita faptului ca au emisii de noxe reduse. Aceste centrale termice pe gaz in condensare sunt recomandate de specialisti pentru imobilele vechi cu conditia ca temperatura de retur a apei calde sa nu depaseasca cele 50 de grade. Aceasta conditie poate fi indeplinita in cazul in care izolatia are loc prin metodele potrivite si daca dimensionarea centralei are loc corect. De asemenea trebuie redusa temperatura agentului termic.

Beneficiile sunt importante. In primul rand aceste centrale termice se disting prin nivelul inalt de eficienta si prin consumul mic de combustibil ceea ce face ca centrala sa aiba un randament mult mai bun decat alte tipuri de centrale termoce. In concluzie, atunci cand se achizitioneaza o centrala termica este important sa se tina cont de toate aspectele si sa fie cautat cel mai bun raport intre pret si calitate sau consum si eficienta.

Dintre beneficii, pe langa marele randament si consumul mic de combustibil conteaza foarte mult si durata mare de viata comparativ cu a altor tipuri de centrale termice. Producatorii de centrale in condensare sustin ca durata de viata a centralei este undeva la 15 ani comparativ cu cea a centralelor conventionale care functioneaza aproximativ 10 ani. Dintre beneficii se mentioneaza si faptul ca este cea mai potrivita pentru camerele spatioase atunci cand sunt instalate calorifere de dimensiuni mari.

Un factor la fel de important este pretul. Desi pretul poate parea mare la prima vedere faptul ca investitia este amortizata repede, intre 2 si 4 ani in functie de volumul incalzit face ca preturile sa fie cele mai bune. Centralele termice in condensare sunt recomandate si pentru incalzirea prin pardoseala si faptul ca panourile de reglare si de control sunt imbunatatite fac din aceasta o instalatie foarte usor de utilizat pentru ca are mai multe aplicatii si sisteme speciale de diagnosticare.

Daca vrei o centrala condensatie Immergas iti recomandam sa ne contactezi pentru a beneficia de preturi bune.