0

Your Bag

Cart empty

Centrala Immergas Brasov - Daca vrei sa ai un sistem de incalzire pentru locuinta si te intrebi ce ar trebui sa alegi, o centrala electrica sau una pe gaz, in momentul de fata cel mai cautat este gazul. Varianta electrica este folosita doar in zonele unde nu este prezenta conexiunea la reteaua de distributie a gazelor naturale. Costurile pentru o centrala electrica si intretinerea sa sunt ridicate. Din motivul acesta daca ai posibilitatea ar trebui sa iti pui o centrala pe gaz pentru acasa aceasta fiind o solutie profitabila.

 

In plus exploatarea este una foarte confortabila pentru posesori deoarece dispozitivele respective au nevoie de cheltuieli minime pentru intretinere si pentru reparatii, iar defectiunile sunt rare in timp ce durata de viata este de minim 10 ani. Pentru persoanele convinse ca trebuie sa faca o astfel de achizitie si care vor sa determine locul in care pot gasi centrale termice pe gaz la cel mai bun pret prezentam un scurt ghid pentru cumpararea centralei potrivite in functie de mai multe criterii pentru determinarea performantelor raportat la nevoile fieccarui tip de utilizator.

Centrala Immergas Brasov - cum alegi centrala potrivita?

Poti alege intre modelul conventional si o varianta in condensare. Cand nu iti permiti sa cumperi o centrala foarte scumpa poti merge pe varianta clasica cu un randament de maxim 95% ca si eficienta energetica. Aceasta valoare este potrivita pentru orice tip de utilizator si modelele sunt inca populare si apreciate pe piata.

Daca vrei sa amortizezi rapid cheltuielile iti recomandat sa aloci mai multe fonduri pentru achizitie si cu siguranta vei alege una dintre cele mai bune centrale care functioneaza prin condensare. De cele mai multe ori eficienta energetica ajunge pana la 109% ceea ce inseamna ca depaseste q00% si aceste dispozitive te ajuta sa consumi clar mai putin si sa ai mai multa caldura pentru apa menajera si calorifere. Randamentul sporit este datorat modului in care se recupereaza energia calorica prin concens si este posibila pe baza investitiilor in sisteme specifice.

Daca vrei sa stii cat consuma o centrala pe gaz inclusa in aceasta categorie tot ce trebuie este sa mentionam faptul ca in conformitate cu studiile efectuate se folosesc pana la 35% mai putin combustibil si se obtine aceeasi cantitate de caldura comparativ cu cea oferita de piesele conventionale. Totusi singura conditie esentiala pentru ca centrala sa functioneze corect este sa instalati corpuri radiante mari pentru camere spatioase deoarece pe circuitul de intoarcere temperatura apei nu trebui sa fie mai mare de 55 de grade altfel nu se respecta principiul condensarii.

Alegand cele mai bune centrale Immergas prin condensare vei amortiza rapid costurile pentru energia electrica in timp ce te bucuri de temperatura optima in casa. Tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de performantele dispozitivului astfel incat acestea sa se potriveasca cu suprafata de incalzit si cu necesitatile specifice.

Daca ai nevoie de o Centrala Immergas Brasov cea mai buna solutie este sa ne contactezi si vei obtine cu siguranta cel mai bun pret posibil.