0

Your Bag

Cart empty

Exista o gama variata de centrale termice in condensatie Motan pe care le poti alege in functie de casa pe care o ai, de spatiul de incalzit si de nevoile particulare pe care le identifici. Avantajul este ca toate aceste aparate pot fi gasite la cele mai mici preturi disponibile in prezent pe piata. In plus, alegand astfel de centrale beneficiezi de consum redus de energie raportat la eficienta sporita. Vei obtine o cantitate mai mare de caldura pentru un cost mai mic, ceea ce face ca centralele termice in condensatie sa fie cea mai buna optiune.

Centrale termice in condensatie Motan - care sunt cele mai comune tipuri de sisteme de incalzire

Un sistem centralizat de incalzire foloseste cazane centrale sau incalzitoare de apa si circula energia termica pentru clienti individuali prin deplasarea apei calde sau a aburului. Acest lucru are avantajul unui convertor central de energie extrem de eficient care respecta cele mai inalte standarde contra poluarii si care este operat profesional. Sistemul de incalzire urbana poate utiliza surse de caldura impracticabile pentru a fi utilizate in case individuale, cum ar fi uleiul greu, produsele secundare de lemn sau fisiunea nucleara (ipotetica). Reteaua de distributie este mai costisitoare decat cea pentru incalzirea cu gaz sau electric si se gaseste doar in zone dens populate sau in comunitati compacte.

Nu toate sistemele de incalzire centrala necesita energie achizitionata. Cateva cladiri sunt deservite de caldura geotermala locala, folosind apa calda sau abur de la un put local pentru a furniza caldura cladirii. Aceste zone sunt mai putin frecvente. In plus, faptul ca foarte multe persoane au trecut la incalzire centrala de la incalzire generala inseamna ca acest sistem invechit de incalzire este ineficient in comparatie cu beneficiile oferite de o centrala proprie.

Un sistem solar pasiv nu necesita combustibil achizitionat, dar trebuie sa fie proiectat cu grija si personalizat pentru cladirea pe care va fi amplasat. De asemenea panourile sunt foarte scumpe si investitia se amortizeaza in ani pe cand cu ajutorul unei centrale se ofera maximum de confort la pret redus.

Atunci cand decideti ce incalzire este cea mai buna solutie, trebuie sa luati in considerare cerintele casei. Cum ati putea defini mai bine confortul? Prin eficienta energetica a sistemului  de incalzire sau prin calitatea aparatelor si fiabilitatea lor? Sau care este costul instalarii vs costul reparatiilor si cat de mult ati putea economisi pe termen lung? Analizand toate aceste informatii se poate alege cel mai bun sistem de incalzire centrala posibil.

Incalzirea centrala cu gaz este mult mai ieftina si mai eficienta in comparatie cu alte solutii de incalzire, cum ar fi uleiul sau cu energie electrica. Eficienta energetica a unui cazan modern de condensare este motivul pentru care acestea sunt mai putin costisitoare pe masura ce obtineti o rentabilitate buna la fiecare unitate de energie pe care o utilizati. Centralele cu functionare in condensatie sunt cele mai bune solutii si ofera o eficienta ridicata comparativ cu toate celelalte tipuri de incalzire centrala disponibile. In plus, aceste centrale se pot gasi la preturi foarte avantajoase.